Drømte om bolig i byen – snart flytter Kristian inn

I september flytter Kristian Bjørnstad inn i en splitter ny leilighet i Kongsparken i Tromsø sentrum.

Dermed bor han snart bare et steinkast unna arbeidsplassen sin, Jupiter, hvor 25-åringen jobber som systemutvikler.

– Jeg ønsker å bo i sentrum. Dette er den første leiligheten jeg eier, og den ville jeg skulle være i byen, sier han.

 

Vi møter ham på befaring i sin nye bolig.

– Jeg gleder meg veldig til å flytte inn. Det gir en god følelse å få sitt eget hjem, og jeg er stolt av at jeg nå kan realisere drømmen. Egenkapitalen har jeg spart opp selv, forteller 25-åringen.

Nå ser han fram til sin nye hverdag i sentrum.

– Det er utrolig deilig å kunne jobbe og bo i byen. Gå ut på kafé og restaurant, eller ta del i byens pulserende kulturliv. Det er noe jeg verdsetter høyt.

Nytt liv i parken  

Bjørnstad har gått på videregående skole på Kongsbakken like ovenfor, og har naturlig nok et forhold til området.  

– Det er jo litt spesielt. Man har gått opp den bakken der mange ganger, både til og fra skolen, selv om man ikke alltid var like ivrig, ler han.  

I forbindelse med boligprosjektet vil også selve parken utbedres, med forbedret infrastruktur og nye fasiliteter – blant annet ny lekeplass.

– Det jeg håper er at parken nå kommer til å bli mer brukt av både oss som skal bo i nabolaget, men også ellers. Det er en helt unik park med et stort potensial. Gjennom at den får seg et løft vil den forhåpentligvis bli oppdaget og benyttet av Tromsøs befolkning og tilreisende i større grad, mener den reflekterte systemutvikleren.

– Det blir naturlig å finne på trivelige ting der sammen. Jeg håper også at flere aktører vil bruke parken til diverse arrangementer, lik det vi hadde her i sommer da det var piknik i parken med musikk, kulturelle innslag fra Kulta og sosialt samvær, sier han.

Splitter ny bolig

Leiligheten i Kongsparken er hans første boligkjøp, og han nyter prosessen mens han ser fram mot innflytting.

– Det blir spennende å starte et helt nytt kapittel for meg selv. Bygge opp sine egne rutiner og tradisjoner. Etter at jeg flyttet hjem fra Oslo, har jeg savnet det å ha mye besøk, og det sosiale livet vil nok pulsere mer når man har sitt eget. Invitere folk på besøk, lage mat og kose seg. Varte folk litt opp, smiler han.

Gjennom hele boligreisen var han tydelig på at han ønsket en såkalt nøkkelferdig leilighet.

– Det som også var viktig for meg, var solide utbyggere i JM Hansen Eiendom og Frabene. Min bestefar og bror har blant annet jobbet i JM Hansen. Som kjøper er det et viktig poeng at det er seriøse aktører som man kjenner godt til og som brenner for byen.

Som ung og enslig var også fleksibiliteten viktig.

– Hele prosjektet er 100 % selveier, og gir meg muligheten til å være fleksibel med tanke på reiser. I tillegg er det en gjesteleilighet som man kan låne dersom man får besøk, sier innflytningsklare Kristian Bjørnstad.

Det er 8 leiligheter ledig i Kongsparken – ta kontakt dersom du vil ha omvisning. 

Få oversikt over ledige boliger i Kongsparken her.

Drømte om bolig i byen – snart flytter Kristian inn

I september flytter Kristian Bjørnstad inn i en splitter ny leilighet i Kongsparken i Tromsø sentrum.

Dermed bor han snart bare et steinkast unna arbeidsplassen sin, Jupiter, hvor 25-åringen jobber som systemutvikler.

– Jeg ønsker å bo i sentrum. Dette er den første leiligheten jeg eier, og den ville jeg skulle være i byen, sier han.

Vi møter ham på befaring i sin nye bolig.

– Jeg gleder meg veldig til å flytte inn. Det gir en god følelse å få sitt eget hjem, og jeg er stolt av at jeg nå kan realisere drømmen. Egenkapitalen har jeg spart opp selv, forteller 25-åringen.

Nå ser han fram til sin nye hverdag i sentrum.

– Det er utrolig deilig å kunne jobbe og bo i byen. Gå ut på kafé og restaurant, eller ta del i byens pulserende kulturliv. Det er noe jeg verdsetter høyt.

Nytt liv i parken

Bjørnstad har gått på videregående skole på Kongsbakken like ovenfor, og har naturlig nok et forhold til området.  

– Det er jo litt spesielt. Man har gått opp den bakken der mange ganger, både til og fra skolen, selv om man ikke alltid var like ivrig, ler han.

I forbindelse med boligprosjektet vil også selve parken utbedres, med forbedret infrastruktur og nye fasiliteter – blant annet ny lekeplass.

– Det jeg håper er at parken nå kommer til å bli mer brukt av både oss som skal bo i nabolaget, men også ellers. Det er en helt unik park med et stort potensial. Gjennom at den får seg et løft vil den forhåpentligvis bli oppdaget og benyttet av Tromsøs befolkning og tilreisende i større grad, mener den reflekterte systemutvikleren.

– Det blir naturlig å finne på trivelige ting der sammen. Jeg håper også at flere aktører vil bruke parken til diverse arrangementer, lik det vi hadde her i sommer da det var piknik i parken med musikk, kulturelle innslag fra Kulta og sosialt samvær, sier han.

Splitter ny bolig

Leiligheten i Kongsparken er hans første boligkjøp, og han nyter prosessen mens han ser fram mot innflytting.

– Det blir spennende å starte et helt nytt kapittel for meg selv. Bygge opp sine egne rutiner og tradisjoner. Etter at jeg flyttet hjem fra Oslo, har jeg savnet det å ha mye besøk, og det sosiale livet vil nok pulsere mer når man har sitt eget. Invitere folk på besøk, lage mat og kose seg. Varte folk litt opp, smiler han.

Gjennom hele boligreisen var han tydelig på at han ønsket en såkalt nøkkelferdig leilighet.  

– Det som også var viktig for meg, var solide utbyggere i JM Hansen Eiendom og Frabene. Min bestefar og bror har blant annet jobbet i JM Hansen. Som kjøper er det et viktig poeng at det er seriøse aktører som man kjenner godt til og som brenner for byen.  

Som ung og enslig var også fleksibiliteten viktig.

– Hele prosjektet er 100 % selveier, og gir meg muligheten til å være fleksibel med tanke på reiser. I tillegg er det en gjesteleilighet som man kan låne dersom man får besøk, sier innflytningsklare Kristian Bjørnstad.

Kontakt

Alexander Uhre
Hjem Eiendomsmegling
Telefon: 900 76 691
Send e-post

Vil du være med på visning?

    Jeg gir herved samtykke til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om dette prosjektet.
    Se personvernpolicy